28 Ağustos 2014 Perşembe

Sağlık Bakanlığı Personel Maaşları ne kadar ?

Sağlık Bakanlığı Personeli -  Hemen hepinizin kaç tl maaş veriliyor söyle dediğini duyar gibiyim .  Evet ASM aylıkları tek sürü değişken oluyor doktora yönelik değişiyor işe yönelik değişiyor ve sizin haber birikiminize yönelik değişiyor .  Asm'ler de maaşlar en az para ile 1500 tl aralarında değişim gösteriyor .  Ve koşullarda belli çoğunlukla 8 sağlamak 5 ve hafta sonu tatil .  Özel hastanelerde çalışanlarda tekrardan en az ücretten yaptığı işe ve sorumluluğuna yönelik 2bin üstelik 3bin tl civarı sahalar var .  Iş koşullarını hiç söylemiyorum dahi ,  Ne civarı para o civarı iş ve sorumluluk .  Hani eskilerin 3 kuruşa 5 köfte yok dedikleri . Çoğu bireyler mezun olabilir olmaz yüksek fiyatlarda çalışabileceği veya çalışması gerektiğini müdafaa ediyor .  Tabiki her biri yüksek maaşlara çalışmak arzu eder ama hakikat şuki kimse anında gel sana 1500 veya 2bin tl vereyim demiyor .  Her Geçen Gün kazanıyorsunuz o paraları ,  öğrendikçe denemeyle .  Aldığınız para her halükarda enbaşta yüksek dahi olsa inanın belli tek süre geçtinten hemen ardından oda yetmicektir sizlere .  1000mi alıyorsunuz 1500 isticeksiniz hemen ardından 2000 hemen ardından 3000 hemen ardından 5000 daima daha fazlası para hiç yetmicek güvenilir olun .
Şimdi kimseye en az fiyata çalışın demiyorum ama hiç çalışmamış olmaktan iyidir diyorum örnek daha şimdiden çalıştığınız yerden 900tl alıyorsunuz iş görüşmesine gittiğinizde kendinizi pazarlarsınız ve 1100 sağlamak 1200 istersiniz ve alırsınızda bilginizi tecrübenizi sunarsınız ,  tersi takdirde çalışmıyorsanız sunacak tek şeyiniz meydana gelmediği amaçlı ve karşın tarafta sizin çalışmadığınızı ve işe ihtiyacınız meydana geldiğini bildiği amaçlı anında sizlere o paraları sunmak istemeyecektir .  Ve esasen daima öyle değilmidirki iş işi açar boştayken arayan olmaz tek işe girersiniz heryerden karşılık ciro .
Sağlık Personeli olarak ,  biryerden başlamak zorundasınız ama orda yıllarca çalışmak zorunda değilsiniz işi öğrendiğinizde kendinize yepyeni iş arayın iştirak eden önerileri değerlendirin fakat böyle maaşınızı artırabilirsiniz .  Çalıştığınız yerde yıllık 50tl zam alırsınız ortalama ama geçenlerde paylaştım geçtiğimiz sene 750tl benim yanımda işe başlayan dost simdi 1400tlye yabancı yere geçti .  Ve tek önerimde; maaşlardan ötürü tek bir sürü kez iş değiştirmeler meydana geldiği süre dr larda tek bir sürü kez çalışan değiştirmek istemicek ve sizi elinde tutmak amaçlı yüksek fiyatla başlatacaktır veya dilediğiniz rakamı verecektir .
Birde bu paralarda tek sürü az diyorsanız ya kpssden görevli olacaksınız veya özel bi hastanede başlayıp yıllarınızı verip kendinizi gösterip sorumluluk aldıktan hemen ardından 2bin üstünü görebilirsiniz .

http://www.saglikbakanligipersonel.com/aile-sagligi-merkezlerindeki-maaslar-ne-kadar.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder